fbpx

Proces

Proces izdelave spletne strani.
Naše zgodbe se začnejo s kavico in prijetnim razgovorom.

Strategija

Načrtujemo
skupaj

Ker si za stranke vzamemo čas, vas najprej povabimo na kavo, bodisi tisto dišečo omamo ali njeno online različico in se pogovorimo o vaših željah in možnostih.

S temeljito analizo vašega spletnega okolja določimo ključne parametre.
Posvetimo se ciljni skupin vaše spletne strani, saj lahko le tako izpopolnimo celostno podobo.

Kreativa

Posvetujemo se
z modnimi stilisti

Tako v našem podjetju poimenujemo modne navdušence, ki zjutraj pred ogledalom preživijo toliko časa kot za računalnikom, ko ustvarjajo enkraten prvi vtis ob pogledu na vašo spletno stran. Seveda pa ob sledenju spletnih modni trendov ne pozabijo na vrednote in poslanstvo vašega podjetja, jasno odslikavo vaših vizij in enostavno brskanje po predalih in omarah vaše ponudbe.

Če še nimate lastne celostne podobe, nam bo v posebno veselje za vas pripraviti gurmanski jedilnik z vašo vizitko, logotipom, spletnim ali tiskanim katalogom in ostalimi publikacijami po vaši želji.

Tehnologija in vzdrževanje

Vsebini
damo težo

Ker prazna vreča ne stoji pokonci, vašo spletno stran napolnimo z vsebinami, ki jih primerno zložimo na podstrani in v kotičke vaše spletne strani.

Če želite več samostojnosti, vam omogočimo, da spletno vsebino urejate sami, vendar vsega dela ne preložimo na vaša ramena. Še vedno skrbimo za vzdrževanje, da vse povezave tečejo kot namazane.

Marketing in analitika

Vse stavimo na
razvoj in rast

Našega dela ni nikoli zares konec. Naše delo ne obrodi sadov, če vas uporabniki na spletu ne najdejo. Mi poskrbimo za on-site in off-site optimizacijo, da vaša stran na Googlu stoji na stopničkah, se pojavlja v njihovih sponzoriranih oglasih, da se vaše objave pojavljajo v spletnih omrežjih, oglasne pasice na drugih spletnih straneh in da je stran prilagojena v prilagodljivem dizajnu (responsive web design) ter tako dosegljiva na vseh pametnih napravah.

Naši mojstri interaktivnih vsebin za vas posnamejo predstavitveni video ali videoblog, pripravijo infografiko ali zabavne in koristne aplikacije.